Back to top

Wakame

Wakame

Den japanska brunalgen Wakame har funnits i miljontals år och har varit en del av den dagliga kosthållningen i tusentals år. En färsk studie utförd på testpersoner visar att symtom vid metaboliskt syndrom reduceras efter intag av Wakame (Metaboliskt syndrom kännetäcknas av fettlagring på magen och störningar i fett och sockermetabolism).

Vad är Zenjaki Fat Burning Formula?

Zenjaki är ett viktreducerande kosttillskott som är baserat på Wakame (unndaria pinnitifada), Chili (capsicum annum), Grönt te, CLA fettsyra och Krom. Den unika sammansättningen av alger, kryddor, fettsyror och spårämnet krom som Zenjaki har, gör det möjligt att uppnå en säker och effektiv viktminskning samtidigt som kroppen tillgodogör sig antioxidanter och många andra nyttiga näringsämnen.

Zenjaki är först och främst en mycket stark fettförbrännare, men fungerar även som en kolhydratsblockerare, med andra ord hjälper det dig att gå ner i vikt.

Hur fungerar Zenjaki Fat Burning Formula?

Det:

  • Hämmar upptaget av komplexa kolhydrater och fett
  • Begränsar kaloriintaget
  • Dämpar aptiten
  • Ökar ämnesomsättningen
  • Tar bort slaggprodukter
  • Är fullt med antioxidanter
  • Innehåller essentiella mineraler och vitaminer som gör det möjligt att bibehålla sund hälsa

Kan alla ta Zenjaki?

Det ska inte användas av gravida, ammande eller personer under 18 år. Personer som har sjukdomar relaterade till sköldkörteln, hjärta eller diabetes 2, bör kontrollera med sin läkare innan man använder kosttillskottet.

Zenjaki

Zenjaki Fat Burning Formula innehåller bland annat japanska havsalger, chili och grönt teZenjakis unika sammansättning gör produkten till en av marknadens bästa fettförbrännare och har även en renande verkan.

Resultatet du uppnår med Zenjaki Fat Burning Formula är en säker och effektiv viktminskning samtidigt som du får en friskare kropp.

Just nu kan du prova Zenjaki i 30 dagar för halva priset, detta för att du ska få bevisat att Zenjaki hjälper dig att gå ner i vikt.