Back to top

Isodieten

Grundkonceptet för Isodieten handlar om att äta rätt mängd energi vid rätt tillfälle. Isodieten bygger på vetenskap och grunderna är enkla, genom att kombinera fördelarna i flera olika dieter under en och samma har isodieten blivit en av de populäraste metoderna för viktminskning.

Mest Populära Produkter Inom Viktminskning

  1. XL-S Max Strength för viktminskning - Minskar kaloriupptag, 120 st.
  2. XL-S Medical Max Strength Sticks - Kliniskt dokumenterad effekt, 60 st.
  3. Yokebe Turbo pack måltidsersättning 1450 g - Ger bra mättnadskänsla.

I traditionell mening är inte Isodieten en diet. Det handlar inte om att utesluta specifika näringsämnen eller att svälta sig. Istället äter du en varierad, välbalanserad och näringsrik kost utan tillsatser 5 gånger om dagen. Genom att göra det så får du i dig allt vad din kropp behöver och du slipper kämpa med hunger och sötsug samtidigt som du tappar fett. Isodieten är en diet som passar alla, oavsett kön, ålder eller aktivitetsnivå.

Isodieten: kokboken

I den här boken får du en över 60 frestande recept som passar hela familjens hungriga magar och smaklökar. Det är varierade rätter med fisk, kött och en massa grönsaker och bra mellanmål, som snabbt görs i ordning, gör att du blir ordentligt mätt men ändå kan nå en hälsosam idealvikt!

Fredrik Paulún, Kristina Andersson och Martin Brunnberg  som är tre av Sveriges mest framstående näringsfysiologer tröttnade på alla quickfix och extrema dieter och skapade isodieten. Där tog de med alla aspekter på hälsa och viktminskning och lade fokus på mättnad och välbefinnande. Detta gör att dieten passar alla.

Vetenskapens vassaste verktyg har här samlats på ett sätt som är både enkelt och gott. ”Iso” kommer från isokalorisk diet och betyder att kalorierna är jämnt fördelade mellan näringsämnena. I isodieten är livsmedlen också noga utvalda för att de ska ge den bästa tänkbara kvalitet av fett, kolhydrater och protein, och samtidigt se till att du får i dig tillräckligt av vitaminer, mineraler, fibrer och antioxidanter. Dessutom är alla recept glutenfria – vilket är ytterligare en hälsofrämjande aspekt för många.

Det går även att bli medlem i Isodieten då du får massor med recept, personlig coachning och färdiga veckomenyer.

Boken finns hos Adlibris