Back to top

Biggest loser dieten

Biggest loser-dieten bygger på en amerikansk metod som går ut på kaloribegränsning och kvalité. Den är anpassad efter din vardag för att du enkelt ska kunna ta den till dig och nå dina personliga mål med din viktminskning.

Mest populära produkter inom Viktminskning

  1. XL-S Max Strength för viktminskning - Minskar kaloriupptag, 120 st.
  2. XL-S Medical Max Strength Sticks - Kliniskt dokumenterad effekt, 60 st.
  3. Yokebe Turbo pack måltidsersättning 1450 g - Ger bra mättnadskänsla.

Vinnaren i Biggest loser Sverige korad

Vinnaren av det första ”Biggest loser Sverige” blev Karl-Fredrik Jonsson. Då Biggest loser Sverige började vägde Karl-Fredrik, även kallad K-F, 169,6 kg. I gårdagens final vägde han bara 94,1 kg, och nu väger han under 90 kg. Karl-Fredrik har verkligen lyckats med sin viktminskning!

Du har kanske blivit inspirerad av Karl-Fredrik och de andra deltagarnas framgångar med deras dietoch träningsprogram? Då kan det vara värt att prova Biggest loser klubben där du får tips och råd från coacherna, kaloriberäknade menyer och mycket mer.

Vill du veta mer om Biggest loser klubben finns det mer information på deras hemsida.

Biggest loser-klubben

Biggest loser-klubben är Sveriges senaste viktklubb. För dig som har sett Biggest loser Sverige i TV4 och känner dig inspirerad att gå ner i vikt på ett hållbart sätt finns nu specialutvecklade motionsverktyg och kaloriberäknade menyer. I Biggest loser-klubben har dom samlat det bästa från tv-programmet tillsammans med massor av tips och råd från coacherna. Har du provat GI, LCHF eller Viktväktarna utan framgång? Då kanske Biggest loser-klubben och deras coacher kan hjälpa dig med din viktminskning.

Dieten bygger på en amerikansk metod som går ut på kaloribegränsning och kvalité. Den är anpassad efter din vardag för att du enkelt ska kunna ta den till dig och nå dina personliga mål.

Du får i Biggest loser-klubben:

  • Lära dig tänka rätt
  • Lära dig äta som en Biggest loser
  • Lära dig träna som i Biggest loser
  • Inspireras och motiveras i artiklar, intervjuer och chattar
  • Dela din viktminskningsresa med andra medlemmar i en egen blogg och i medlemsforum
  • Få tillgång till lätta, goda recept och färdiga veckomenyer

Börja ”gör det hemma”-träningsprogrammet som är utformat av Mårten och Tanja från tv-programmet.