Back to top

Grönt te

Katekiner och särskilt EGCG (epigallocatekin) som finns i grönt te har egenskapen att den kan öka fettförbränningen. Det har i en mängd studier påvisats att intag av grönt te kan reducera både kroppsvikt, BMI, midjemått och fettmassa.

H.O.P.E

H.O.P.E är ett idealt kosttillskott för viktminskning därför att det kontrollerar fettupptaget, bidrar till en ökad kroppslig energi och minskar risken för en osund viktnedgång. H.O.P.E innehåller många olika naturpreparat som t.ex. björk, åkerfräken, brännässla, krom, grönt te och ett patenterat extrakt av de verksamma ämnena i den sydamerikanska fikonkaktusen. Det gröna teet i kombination med björk och nässla ger en ökad energi och ökar din fettförbränning, medan fikonkaktusen verkar nästan motsatt. Fikonkaktus utvecklar en svampaktig gelé i magsäcken som absorberar och fångar upp fettet innan det hinner tas upp av din kropp. Därefter passerar fettet matsmältningssystemet oförändrat. De övriga naturpreparaten optimerar effekten och hjälper till att uppnå maximalt resultat för att gå ner i vikt.

Helt enkelt kan man säga att H.O.P.E har en dubbelverkande effekt. Dels så hjälper det dig att förbränna det fett som du redan har lagrat, och dels så undviker du att lagra nytt fett som tillförs via din dagliga kost.

Zenjaki

Zenjaki Fat Burning Formula innehåller bland annat japanska havsalger, chili och grönt te. Zenjakis unika sammansättning gör produkten till en av marknadens bästa fettförbrännare och har även en renande verkan. Resultatet du uppnår med Zenjaki Fat Burning Formula är en säker och effektiv viktminskning samtidigt som du får en friskare kropp. Just nu kan du prova Zenjaki i 30 dagar för halva priset, detta för att du ska få bevisat att Zenjaki hjälper dig att gå ner i vikt.

Acai-patch

Det här är ett alternativ till det populära bantningsmedlet Removyl. Men vi tänkte tipsa om Acai-patch som är ett plåster istället för tabletter om det känns bekvämare för att hjälpa dig att gå ner i vikt. Med hjälp av plåstret kan du på ett enkelt sätt ge din kropp alla de näringsmässiga fördelarna som finns i acaibär och grönt te. Acai-patch kan hjälpa dig med att skala bort kilon, få bort den uppblåsta överviktiga känslan, ge dig extra energi och rena din kropp och bekämpa dina toxiner. Acaibäret innehåller naturliga Omega 3, -6 och -9-oljor och är fullpackat med B-vitaminer och andra bra kosttillskott. Acai-patch och Acai Diet Plan hjälper dig med din viktminskning!