Back to top

Chili

Huvudingrediensen i chili är ämnet Capsaicin som ökar fettförbränningen och samtidigt dämpar aptiten. Det är kanske inte så överraskande att en krydda som höjer kroppsvärmen samtidigt ökar förbränningen. Intag av mat eller preparat innehållande Capsaicinoider, bidrar till ökad fettoxidering, minskad aptit och reducerat fettupptag. Detta är en god nyhet för alla som vill gå ner i vikt. Dessutom bidrar chili till att ta bort slaggprodukter.

Capsicum

Chili-capsicum är en ny tablett i Sverige med extrakt som hämmar aptiten, ökar ämnesomsättningen, förbränner kalorier och minskar kroppens volym och fettdepåer. Denna effektiva och väldokumenterade produkt får ständigt nya kunder över hela världen.

Forskare har besvisat att den starka, röda pepparn, även känd som capsicum, är ett säkert och mycket effektivt kosttillskott för viktminskning.

Med hjälp av en patenterad blandning av tillsats- och överdragsämnen får du den maximala effekten av Chili-capsicum extraktet, utan att varken munnen eller tarmarna irriteras.

Vad är Zenjaki, och hur fungerar det? 

Zenjaki är ett viktreducerande kosttillskott som är baserat på Wakame (unndaria pinnitifada), Chili (capsicum annum), Grönt te, CLA fettsyra och Krom. Den unika sammansättningen av alger, kryddor, fettsyror och spårämnet krom som Zenjaki har, gör det möjligt att uppnå en säker och effektiv viktminskning samtidigt som kroppen tillgodogör sig antioxidanter och många andra nyttiga näringsämnen.

Zenjaki är först och främst en mycket stark fettförbrännare, men fungerar även som en kolhydratsblockerare, med andra ord hjälper det dig att gå ner i vikt.

Hur fungerar Zenjaki Fat Burning Formula?

Det:

  • Hämmar upptaget av komplexa kolhydrater och fett
  • Begränsar kaloriintaget
  • Dämpar aptiten
  • Ökar ämnesomsättningen
  • Tar bort slaggprodukter
  • Är fullt med antioxidanter
  • Innehåller essentiella mineraler och vitaminer som gör det möjligt att bibehålla sund hälsa

Kan alla ta Zenjaki?

Det ska inte användas av gravida, ammande eller personer under 18 år. Personer som har sjukdomar relaterade till sköldkörteln, hjärta eller diabetes 2, bör kontrollera med sin läkare innan man använder kosttillskottet.

Zenjaki

Zenjaki Fat Burning Formula innehåller bland annat japanska havsalger, chili och grönt te. Zenjakis unika sammansättning gör produkten till en av marknadens bästa fettförbrännare och har även en renande verkan.

Resultatet du uppnår med Zenjaki Fat Burning Formula är en säker och effektiv viktminskning samtidigt som du får en friskare kropp.

Just nu kan du prova Zenjaki i 30 dagar för halva priset, detta för att du ska få bevisat att Zenjaki hjälper dig att gå ner i vikt.

Chili-capsicum

Chili-capsicum är ett nytt kosttillskott i Sverige med extrakt som hämmar aptiten, ökar ämnesomsättningen, förbränner kalorier och minskar kroppens volym och fettdepåer. Det här är en effektiv och väldokumenterad produkt som ständigt får nya kunder över hela världen. Just nu kan du få en månads förbrukning gratis, det enda du betalar är porto och expeditionsavgift.

Den starka röda chilin är ett effektivt bantningspreparat har forskare bevisat. Kanske kan det här vara ett alternativ för dig som inte tror att Removyl kan hjälpa dig gå ner i vikt.