Back to top

Acai

Acai finns i diverse olika former som till exempel hela bär, tablettform, plåster och juice. Acai har en förmåga att snabba på din viktminskning. Enligt vissa undersökningar finns det frukter som innehåller liknande mängder antioxidanter som i acai och därmed också kan hjälpa dig gå ner i vikt och stärka kroppen.

Acai Super Body – Effektivisera din viktminskning!

Oberoende av hur mycket du vill gå ner i vikt så kan du nå målet med Acai Super Body!

Varför göra din viktminskning besvärligare än nödvändigt? Acai Super Body-plåstret hjälper din kropp att lättare och effektivare förbränna oönskat fett. På det sättet når du snabbare ditt mål.

  • Förbränn fett effektivare
  • Mera extra energi
  • Dämpar hunger och godisbehov

Acai gör din kropp till en mera effektivare fettförbrännare. Samtidigt får du också mera extra energi och känner dig mindre hungrig.

Utöver Acai innehåller Acai Super Body grönt te och fucus (tång, kelp). Bägge är välkända hjälpmedel i kampen mot kilona.

Prova Acai

Just nu så finns det erbjudande om att prova Acai för 0kr, de enda kostnaderna som tillkommer är 59:- i porto och expeditionsavgift. Med andra ord är det i stort sett gratis, och det finns ingen anledning att inte prova om du behöver hjälp med din viktminskning.

Acaibäret har 6 gånger mer nyttiga antioxidanter än blåbär och kan hjälpa dig att både hålla dig friskare, höja din energinivå, minska sötsuget och hjälpa dig gå ner i vikt på ett naturligt sätt.

Acai

På senare år har Acai blivit väldigt populärt på grund av sina nyttiga egenskaper som kosttillskott. Acai finns i diverse olika former som till exempel hela bär, tablettform, plåster och juice. Acai har en förmåga att snabba på din viktminskning. Acaibäret ser ut som ett blåbär och växer vilt i klungor högst upp i palmträdet Acaizeiro i Amazonas regnskog. Bäret har ätits i flera hundra år och i Sydamerika har man utvecklat användningen inom folkmedicin. Acaibäret är kanske den mest näringsrika superfrukten vilket flertalet olika studier visat. Vi får mer energi i både kropp och hjärna dessutom får vi lättare att fokusera i en allt stressigare vardag med hjälp av Acai.

Acai är rikt på fiber som hjälper matsmältningen. Större delen av kolhydratintaget vid konsumtion av Açai är fiber.

Acaibär är bra för att det innehåller mineraler, antioxidanter, nyttiga omega-9-fettsyror och aminosyror. Acaibärets antioxidanter bekämpar alltså inte bara fria radikaler utan stärker också immunförsvaret och ger dig mer energi. Aminosyror är viktiga för att kroppen ska kunna bilda muskler (via protein) och omega-9 fettsyra anses ha anti-inflammatoriska egenskaper.

Enligt vissa undersökningar finns det frukter som innehåller liknande mängder antioxidanter som i acai och därmed också kan hjälpa dig gå ner i vikt och stärka kroppen. Frukter och bär som t ex mango, jordgubbar, grapefrukt och granatäpple är alternativ till acaibär till viss del.

Acai-patch

Det här är ett alternativ till det populära bantningsmedlet Removyl. Men vi tänkte tipsa om Acai-patch som är ett plåster istället för tabletter om det känns bekvämare för att hjälpa dig att gå ner i vikt. Med hjälp av plåstret kan du på ett enkelt sätt ge din kropp alla de näringsmässiga fördelarna som finns i acaibär och grönt te. Acai-patch kan hjälpa dig med att skala bort kilon, få bort den uppblåsta överviktiga känslan, ge dig extra energi och rena din kropp och bekämpa dina toxiner. Acaibäret innehåller naturliga Omega 3, -6 och -9-oljor och är fullpackat med B-vitaminer och andra bra kosttillskott. Acai-patch och Acai Diet Plan hjälper dig med din viktminskning!