Back to top

CLA

CLA

CLA (Conjugated Linoleic Acid) har använts i kosttillskott för viktminskning i över tjugo år. Intag av CLA tillsammans med sund diet och motion bidrar till att du effektivt kan gå ner i vikt utan biverkningar.

Biosoft CLA

Många är de som menar att världens sundaste metod att gå ner i vikt är med hjälp av  CLA. Vid dagligt intag av BioSoft CLA 80 kan du gå ner i vikt och ändå behålla din muskelmassa!

BioSoft CLA innehåller fleromättade fettsyror som ökar fett utsöndringen och bibehåller muskulaturen. Oavsett hur du väljer att gå ner i vikt så bör du komplettera med CLA.

Omfattande internationella studier visar att CLA som kosttillskott reducerar kroppsfettet med upp till 8,7 % – utan att man gör något annat.

Om du använder BioSoft CLA så kan du bland annat minska fettprocenten i kroppen, bevara muskelmassan och motverka en potentiell jo-jo effekt av din viktminskning.

Vad är Zenjaki, och hur fungerar det?

Vad är Zenjaki Fat Burning Formula?

Zenjaki är ett viktreducerande kosttillskott som är baserat på Wakame (unndaria pinnitifada), Chili (capsicum annum), Grönt te, CLA fettsyra och Krom. Den unika sammansättningen av alger, kryddor, fettsyror och spårämnet krom som Zenjaki har, gör det möjligt att uppnå en säker och effektiv viktminskning samtidigt som kroppen tillgodogör sig antioxidanter och många andra nyttiga näringsämnen.

Zenjaki är först och främst en mycket stark fettförbrännare, men fungerar även som en kolhydratsblockerare, med andra ord hjälper det dig att gå ner i vikt.

Hur fungerar Zenjaki Fat Burning Formula?

Det:

  • Hämmar upptaget av komplexa kolhydrater och fett
  • Begränsar kaloriintaget
  • Dämpar aptiten
  • Ökar ämnesomsättningen
  • Tar bort slaggprodukter
  • Är fullt med antioxidanter
  • Innehåller essentiella mineraler och vitaminer som gör det möjligt att bibehålla sund hälsa

Kan alla ta Zenjaki?

Det ska inte användas av gravida, ammande eller personer under 18 år. Personer som har sjukdomar relaterade till sköldkörteln, hjärta eller diabetes 2, bör kontrollera med sin läkare innan man använder kosttillskottet.